Sandvik ja Hietamäki JS-hiihtelyn voittajat

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

JS-hiihtelyn viimeisessä osakilpailussa, Purmojärvi-hiihdossa lauantaina 17. maaliskuuta, keli oli mitä mainioin.  Aurinko paistoi keväisesti. Pieni pakkanen ja viimakaan ei menoa haitannut. Ladut olivat erinomaisessa kunnossa. Päätöskilpailun 15 kilometrin matka hiihdettiin perinteisellä tyylillä.

Ensimmäisenä maaliviivan ylitti yleisen sarjan Veli-Matti Hietamäki, Härmän Seudun Hiihtäjät. Aivan kannoilla sujutteli maaliin M50-sarjassa hiihtänyt Jouko Lehtelä, Alajärven Ankkurit. Letkan kolmantena maaliin tuli M60-sarjan Rainer Hakamäki, Isojoki.

Naisista nopein oli N50-sarjassa hiihtänyt Johanna Perkkalainen, Evijärven Urhilijat. Naisten yleisen sarjan nopein oli Annika Sandvik, IK-Falken.

JS-hiihtelyyn kuuluu neljä osakilpailua; Viinilaaksohiihtely Vimpelissä, Kettusaari-hiihto Evijärvellä, Kraaterihiihto Lappajärvellä ja Purmojärvi-hiihto Kortesjärvellä.

Osakilpailuihin osallistuneitten ajat lasketaan yhteen, nopein mies ja nainen saavat JS-hiihtelyn kiertopalkinnon sekä palkinnoksi voitelutelineen.

Vuoden 2018 voittajat olivat Annika Sandvik ja Veli-Matti Hietamäki.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.