Kotiapuyrittäjälle yrittäjyys on tuttua ennalta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

-Ihan kivasti toiminta on lähtenyt alkuun, yllättävänkin hyvin, tuore yrittäjä kertoo.

-On pesty pyykkiä, siivottu ja käyty asioilla esimerkiksi terveyskeskuksessa.

Tähän mennessä asiakkaat ovat olleet pääasiassa vanhuksia, mutta myös yksin asuvia miehiä kuuluu Mäkelän asiakaskuntaan. Yhtä hyvin kotiapua voi hyödyntää lapsiperhe. Asiakkaita on myös yli kuntarajojen.

Mäkelälle yrittäjyys on ennalta tuttua niin iloineen kuin ongelmineenkin. Hän työskenteli äitinsä Laura Herralan kaupassa aloittaen heti lukiosta päästyään aina vuoteen 2006 saakka, loppuajasta itse yrittäjänä.

Mainos

-Meitä oli samaan aikaan kolme sukupolvea tiskin takana; äiti, äidin veli, heidän vanhempansa ja minä, joskaan emme samassa kaupassa.

Herralan kaupan lopetettua toimintansa Mäkelä aloitti Sääksjärvellä Pyhälahden kaupassa. Kauppa sulki ovensa elokuussa.

-Aikani pähkäilin, mitä tässä tekisi, ja kyselinkin töitä. Jostain se vain sitten napsahti, että tämä se minun uusi hommani on, Mäkelä naurahtaa.

-Ajattelin, että kokeilen ainakin. Työ on joltakin osin tuttua ennalta, kaupalla olen palvellut vanhempia asiakkaita ja viihtynyt hyvin heidän kanssaan. Omaa kauppaa pyörittäessä oli luontevaa autella asiakkaita samalla, kun vein heidän ostoksensa kotiovelle asti.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.