Eeli Autio täytti 100 vuotta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärveläinen Eeli Autio täytti 100 vuotta 3. maaliskuuta. Hän on Kortesjärven vanhin mies. Kortesjärven vanhin on 101-vuotias Elli Harju.

Eeli Aution elämästä viisi vuotta meni sodassa.  Suomen Sotaveteraaniliitto muistaa rahalahjalla kaikkia tänä vuonna 100 vuotta täyttäviä rintamatunnuksen omaavia sotaveteraaneja ja lottia. Heitä on koko maassa kaikkiaan 186.

Eeli Autio syntyi Ylikylässä, Sortolassa, 3. maaliskuuta 1918. Perheessä oli kaikkiaan seitsemän lasta. Elämäntyönsä Eeli Autio teki Osuuskaupan maatalousosaston hoitajana Isossakyrössä, Seinäjoella ja Vähässäkyrössä. Kortesjärven Ylikylään Eeli Autio palasi puolisonsa Kertun kanssa eläkepäivillä.

Kerttu ja Eeli Autiolla on kolme tytärtä ja myös lastenlapsia on kolme.

Eeli Autio asuu tehostetun palveluasumisen yksikössä Tupasvillassa, jossa 100-vuotisjuhlia vietettiin pienimuotoisesti. Kerttu-vaimo, oma sukua Teppo, asuu Harjula-kodissa. Puolisoiden toiveena on, että he pääsisivät asumaan Tupasvillaan yhdessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.