Lämpimästi ystävyydestä

SPR:n ystävyysaiheisessa illassa oli lämmin tunnelma. Kuva: Eija Pippola
SPR:n Vimpelin osasto kutsui ihmisiä Runoja, lauluja ja muistoja ystävyydestä -iltaan ystävyydestä kertovien mielirunojensa kanssa. Paikalle saapuikin kolmisenkymmentä henkilöä.

Runojen lausunnan lomassa musisoivat nuohoojat Harri Peltokangas ja Arttu Pulkkinen. Laulujen aihepiirinä olivat ystävyys ja rakkaus. Kiitokseksi yleisö kajautti Peltokankaalle ja Pulkkiselle laulun Pieni nokipoika. Ilta päättyi yhdessä laulettuun Ystävän lauluun. Matti Järvelä juonsi illan.

-Lämminhenkinen, rento ja mukava ilta, tiivisti tapahtumaa järjestämässä ollut SPR:n Vimpelin osaston hallituksen jäsen Terttu Viita.

-Tämä oli ensimmäinen kerta tällä konseptilla, mutta lähtiessään moni toivoi, että ilta otettaisiin uusiksi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vilma Metsälä (vas.), Mari Takala ja Noora Mäenpää ovat tyytyväisiä siihen, miten aktiivisesti suomalaiset laittavat paistinrasvat kiertoon.

Kinkkutemppu tulee jälleen – yhden kinkun rasvasta valmistetulla dieselillä pääsee jopa kolme kilometriä

K-market Veto osallistuu myös tänä vuonna, kahdeksatta kertaa, Kinkkutemppu-kiertotaloustempaukseen. Jouluruokien valmistuksesta syntyvät paistinrasvat voi tuoda kaupan keräyspisteeseen kierrätettäväksi 18.12.2023-7.1.2024. Kinkkutemppu kierrättää jo kahdeksatta joulua peräkkäin paistinrasvat uusiutuvaksi dieseliksi. Kekseliäs kiertotalouskampanja onnistui viime vuonna keräämään 45 tonnia rasvajätettä.

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.