JPK eteni finaaliin

Järviseudun Pallokerho voitti Seinäjoen Kiekko-Veljet II:n puhtaasti kahdessa ottelussa ja eteni Keskimaan III divisioonan finaaliin. Sen vastustajaksi tulee Virkiä II, KuRy II tai S-Kiekko Retro, mikä selviää tänään pelattavan viimeisen välieräottelun jälkeen.

Tiedossa oli, että SKV saa vahvistuksia perjantaisen ottelun jälkeen, ja tulee toiseen kamppailuun tosissaan. JPK kykeni lyömään sen silti maalein 4-2.

Eilinen ottelu oli sillä tavoin harvinaislaatuinen, että se alkoi Seinäjoella ja siirrettiin kahden erän jälkeen Lapuan jäähalliin jään rikkoontumisen vuoksi. Ensimmäisessä erässä pöytäkirjaan merkittiin vain kaksiminuuttisia rangaistuksia. Toisen erän alussa Petri Hietala avasi JPK:n maalitilin. Toinen maali syntyi 15 minuuttia myöhemmin Juho Männistön toimesta alivoimalla. Kiekko-Veljet kavensivat lukemiksi 2-1 ottelun viimeisellä minuutilla.

Mainos

Kolmannessa erässä Mika Ilomäen, Santeri Karin ja Petri Hietalan ketju taituroi numeroiksi 3-1. Kun ottelua oli jäljellä reilut kaksi minuuttia, SKV otti aikalisän ja maalivahti luisteli vaihtoaitioon. Kuudella viittä vastaan –uhkapeli onnistui ja seinäjokelaiset tekivät toisen maalinsa. Jussi Metsä-Ketelä palasi maalille, mutta lähti sieltä valmennusjohdon käskystä uudelleen vajaan minuutin peliajan jälkeen. Uusi uhkapeli ei kuitenkaan tuonut toivottua tulosta, vaan Petri Hietala lisäsi JPK:n etumatkaa neljännellä maalilla Ilomäen ja Karin syötöistä.

Finaalit pelataan tämän hetkisen tiedon mukaan 17. ja 18. maaliskuuta. Koska JPK lasketaan runkosarjan ykköseksi lohkossaan Kraftin lähdettyä pelaamaan noususta II divisioonaan, finaalisarja aloitetaan Alajärveltä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Korven tilan isäntä Mika Korpi ja Simmental-sonni Rocky.

Eläinten hyvinvointi ennen kaikkea

KORVEN tila sai 6. joulukuuta Kortesjärven Yrittäjien juhlassa Vuoden Yrittäjä -tunnustuksen.

–Tilallamme on vanha tilakyltti, jossa

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.