JPK taistelee kolmosen mestaruudesta

Järviseudun Pallokerhon edustusjoukkue pelasi eilen Alajärvellä ensimmäisen ottelun III divisioonan finaaliin pääsystä. Vastassa oli Seinäjoen Kiekko-Veljet II, joka taipui numeroin 13-0. Toinen ottelu pelataan tänään Seinäjoella. Kaksi ottelua voittanut joukkue jatkaa finaalipeleihin, häviäjä pelaa pronssista. Mahdollinen kolmas ottelu käydään huomenna Alajärvellä.

Eilisen pelin ensimmäinen erä oli terävää vääntöä, mutta JPK:n onnistuneet maalitilanteet veivät isoimman taisteluhalun SKV:n joukkueelta. Seinäjokelaiset pelasivat vajaalla miehityksellä, sillä seuran paukut oli laitettu ykkösjoukkueen samaan aikaan pelattuun otteluun. Luisteluaika alkoi tuntua vieraiden jaloissa, ja pelin tempo laski.

JPK:n Mika Ilomäki teki hattutempun. Kaksi maalia tekivät Santeri Kari (4 syöttöä), Petri Hietala (1), Lauri Männistö ja Sami Seppälä (2). Yhden maalin iskivät Sampo Peura (3 syöttöä) ja Juho Männistö (1).

-Alku oli ihan ok 2-0 tilanteeseen asti, sitten loppui bensa kesken. Meillä oli hyviä maalintekopaikkoja, mutta JPK:lla on hyvä maalivahti (Jesse Laasala), kommentoi SKV:n Jussi-Matti Taipalus peliä.

-Tempo tippui puolin ja toisin. Koitetaan ratkaista huomenna tämä homma, totesi  JPK:n Juho Männistö.

JPK:n valmentaja Juha Tynkkynen arveli maalilukemien antavan ehkä valheellisenkin harhakuvan ja hyvän olon tunteen seuraavaa ottelua ajatellen. Peli, joka käynnistyy tänään kello 17, käydään uusin eväin ja uusista asemista. Koska SKV voi saada viisi uutta pelaajaa rosteriin, taistelua käydään tosissaan.

-Huomiseen lähdemme satsaamaan, että ollaan valmiina, kun kiekko putoaa jäähän, Taipalus lupasi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.