Veto kohtaa uudistuneen Huiman

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pitkään Äänekosken Huimaa valmentanut Mervi Nurmi vaihtui 8. helmikuuta Juuso Sainioon. Sainio saapuu Huimaan Jyväskylästä, jossa hän on toiminut Jyväskylä Basketball Academyn miesten edustusjoukkueen valmentajana. Huiman kolmesta amerikkalaisvahvistuksesta on jäljellä enää Kenya Robinson, joka jätti aiemmin tällä kaudella Huiman yllättäen ja palasi myöhemmin takaisin. Jazmine Perkins vaihtoi Hyvinkään Pontevan riveihin, ja Tyler Gilbertin sopimuksen Huima irtisanoi aiemmin taloudellisista syistä. Huima on voittanut kauden aikana vain yhden ottelun. Sainio aikoo muuttaa harjoittelua, keskittyä kunkin pelaajan viemiseen eteenpäin ja saada sitä kautta asioita aikaan pitkällä aikavälillä.

Viidentenä Korisliigassa oleva Veto on käytännössä varmistanut jatkopaikkansa. Sillä on sarakkeessaan 24 pistettä, kun kuudentena olevalla EBT:llä on 16. Neljäntenä sarjassa on HyPo, jolla on 26 pistettä ja kolmantena PeKa 28 pisteellä. Sarjaa on jäljellä vielä seitsemän peliä ennen jatkosarjaa. Vedon virallinen tavoite tältä kaudelta on seuran ensimmäinen pudotuspelivoitto Korisliiga-tasolla.

Seuraava kotiottelu Vimpelissä pelataan ensi keskiviikkona, kun Vedon vieraaksi saapuu EBT.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.