Koskelan kirjalle kunniamaininta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Urheilumuseon asettama valintaraati nimesi Vuoden urheilukirjaksi 2017 Tommi Kovasen ja Jenny Rostainin kirjoittaman teoksen Kuolemanlaakso. Raati toteaa voittajakirjan olevan loistavasti rajattu ja analyyttinen osaelämäkerta – tarina, joka kuvaa jääkiekkoilijan elämän ja itseymmärryksen rankkaa muutosta kaunistelematta, tiiviisti ja hyvin viimeistellysti. Kunniamaininnan erinomaisesta urheilukirjastaan sai Koskelan lisäksi Marko Kantomaa teoksestaan Ylpeydestä (Johnny Kniga).

Helsingissä asuva ja STT:llä työskentelevä Annukka Koskela odottaa mielenkiinnolla alkavaa pesäpallokautta.

-ViVen osalta uskon, että menestyksekäs kesä on jälleen edessä. Viime kesänä vietin aika monta peliä kirjaa myymässä, ja toivon että tulevana kesänä kerkeän hieman useammin katsomoon jännittämään.Hyvinkäällä pelattavat vierasottelut pyrin käymään katsomassa, ja tietenkin menen aina Saarikentälle, jos olen pelipäivänä Vimpelissä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.