Nuorisotalon ilmettä kohennetaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tekninen toimi vaihtoi yli 200 neliötä lattiaa Nuorisotalon alakerrassa syksyn aikana. Rossipohjaiseen lattiaan oli päässyt kosteutta viemäreiden kautta, ja sitä avattaessa paljastui vahingon todellinen laajuus. Hankkeelle oli myönnetty 25 000 euron määräraha, mutta kustannukset nousivat 45 000 euroon. Remontti tehtiin kunnan omana työnä ja se kesti noin kolmen kuukauden ajan.

–Elokuvasalille ei ole tehty mitään. Sekin vaatisi kunnostusta jossain vaiheessa, totesi kiinteistönhuoltoesimies Yrjö Koivukoski.

Aulatila huutaa uusia kalusteita, mutta niille ei ole myöskään myönnetty määrärahaa.

–Jos saataisiin sinne uudet pöydät ja tuolit, siellä voitaisiin järjestää nykyistä enemmän kokouksia ja yleisötilaisuuksia.

Kesällä tarkoituksena on panostaa talon sisäänkäyntiin. Portaikko laitetaan uusiksi.

–Sisäänkäyntiä parannetaan, laitetaan ehkä seinääkin. Esimerkiksi eläkeläiset käyttävät tiloja paljon, joten muutokset ovat tarpeen liikkumisen helpottamiseksi.

Myös Nuorisotalon maalaamista suunnitellaan kahden vuoden sisään. Alun perin talo on ollut valkoinen. Koivukoski kertoi, että kyläläiset saavat sanoa mielipiteensä siitä, minkä väriseksi talo tulisi maalata.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.