Järviseutulaisia yrittäjiä luottamustoimiin

Julkaistu:

Aihe:

Vimpeliläinen Anne Niemi valittiin elinkeinopoliittisen valiokunnan johtoon. Aiemmin Niemi on toiminut kolme vuotta kunnallisen ja alueellisen elinkeinopolitiikan valiokunnan puheenjohtajana. Nyt se yhdistyi kilpailupoliittisen ja markkinoiden toimivuuden valiokunnan kanssa elinkeinopoliittiseksi valiokunnaksi.

–Pidimme loppuvuodesta yhteiskokouksen ja minut kutsuttiin sen puheenjohtajaksi. Siinä ryhmässä on rautainen ammattitaito ja se on yksi Suomen Yrittäjien  vastuualueiltaan laajimmista valiokunnista, joten olen otettu siitä, että olen ehdolla uuden valiokunnan puheenjohtajaksi, kertoi Niemi viime viikolla.

Mainos

Vimpelin Yrittäjien jäsen ja entinen puheenjohtaja Teija Uitto-Kohonen valittiin yksinyrittäjien verkoston johtoryhmän jäseneksi ja puheenjohtajaksi. Verkostotoiminta on valiokuntatyöskentelyä vapaamuotoisempaa. Verkosto keskittyy toiminnan epäkohtiin ja niiden parannusehdotuksiin.

Alajärveläinen tilitoimistoyrittäjä Sakari Joensuu valittiin rahoitus- ja verovaliokuntaan. Kyseessä on yksi jäsenmäärältään suurimmista Suomen Yrittäjien valiokunnista. Siihen kuuluu14 jäsentä ympäri Suomea.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.