Neljättä kautta Korisliigassa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kujala on Vedon kasvatti. Juniorivuosina hän pelasi kauden Korikobrissa, koska oman ikäluokan joukkuetta ei Vedossa ollut. Esimakua SM-sarjasta hän sai Äänekosken Huimassa, jonka riveissä pelasi muutaman naisten korisliigaottelun ennen kuin Veto nousi Korisliigaan.

–Oman urani isoimmat saavutukset ovat varmaankin A-tyttöjen SM-pronssi 2012 ja kun Veto nousi naisten Korisliigaan voittamalla naisten 1-divisioonan 2014. 

24-vuotias Kujala jakaa aikansa Vimpelin ja Seinäjoen kesken. Seinäjoella hän opiskelee ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi. Opintoja on jäljellä vielä vuosi. Vimpelissä hän treenaa Vedon joukkueen kanssa neljänä iltana viikossa ja mahdollisuuksien mukaan osallistuu myös aamutreeneihin.

–Koripalloharjoitusten lisäksi treeniin kuuluvat videopalaverit, joissa tutustutaan tulevaan vastustajaan. Toisaalta myös bussissa tulee vietettyä välillä paljon aikaa, sillä vieraspeleihin meillä on matkaa lukuun ottamatta ”paikallisvastustajaamme” Äänekosken Huimaa. 

 Kujalaa kiehtovat sen fyysisyys ja nopeatempoisuus.

–Treenit ovat kovia ja niiden jälkeen tuntee tehneensä jotain. Toisaalta joukkuelajin taktisuus ja monipuolisuus kiehtoo myös. 

Veto on nyt naisten Korisliigan runkosarjan pistetilastossa kolmantena. -Anni Kujalan mukaan Vedon joukkue kokee voivansa voittaa kenet tahansa sarjan joukkueista, mutta heikompiakin vastustajia vastaan lähdetään pelaamaan parasta mahdollista peliä.

–Kotiotteluissa meillä on myös yleisö apuna.

Seuraavaksi Veto kohtaa Kotkan Peli-Karhut Karhuvuoren Urheilutalolla lauantaina kello 17. Keskiviikkona 17. tammikuuta Vedon vastustajaksi saapuu Forssan Alku.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.