LC Kortesjärvi huolestui liukkaudesta

Julkaistu:

Aihe:

Liukkaat kelit on saanut Kortesjärven Lions Clubin huolestumaan erityisesti ikäihmisten liikkumisesta ulkona. Siksi LC Kortesjärvi päätti hankkia kenkiin laitettavia liukuesteitä, jotka tuovat liikkumiseen pitoa.

–Hankimme kenkiin laitettavia liukuesteitä viidenkymmenen kappaleen erän. Kenkien nastallisia liukuesteitä ikäihmiset voivat hakea EePee Agrin myymälästä Ollinkankaan teollisuusalueelta. Kenkien liukuesteet on tarkoitettu kortesjärveläisille, aktiivisille ikäihmisille, kertoo LC Kortesjärven presidentti Risto Pirttinen.

Kenkien päälle laitettavia nastallisia liukuesteitä on kolmea eri kokoa, joista voi valita sopivimman oman kengän kokonsa mukaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.