Niinistö sai väen liikkeelle

Presidenttiehdokas Sauli Niinistön vaalikiertue pysähtyi Alajärven ABC:n pihamaalle sunnuntaina aamupäivällä. Istuvan presidentin kautta aikojen ensimmäinen virallinen vierailu Alajärvellä sai väen liikkeelle. Niinistöä katsomaan saapui arviolta 400 henkeä lapsista ikäihmisiin.

Niinistö nosti puheessaan esille useita teemoja luottamuksesta kansainvälisiin suhteisiin ja maailman väestönkasvusta suomalaisten nuorten syrjäytymiseen.

-Nuorten syrjäytyminen on Suomen suurin sisäinen uhka. Tarvitsemme tekeviä käsiä ja ajattelevia aivoja, mutta 70 000 nuorta on syrjässä.

Sen lisäksi, että valtio ja kunnat toimenpiteillään ovat päävastuussa asiasta, Niinistön mukaan jokainen voi olla vaikuttamassa. Usein mieleemme jäävät jonkun vieraan sanat., jotka muistuvat mieleen vielä vuosikymmentenkin päästä.

-Voimme koko ajan olla vaikuttamassa toisiimme ja nuoriin. Jos kannustamme heitä, ojentaakin toki voi, sillä voi olla ratkaiseva vaikutus jonkun elämään.

Alla katkelma Niinistön pitämästä puheesta.

https://www.youtube.com/watch?v=4mSEr3q-DMQ

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.