Yöaikainen liikenne kantatie 63:lla sujuvoituu

Kauhavalla kantatie 63:n ja Kauppatien risteyksessä olevat liikennevalot sammutetaan yöajaksi 15. tammikuuta  lähtien.

–  Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että liikennevalot palavat yöaikaan. Liikennettä on öiseen aikaan kyseisellä risteysalueella aika vähän ja onhan se punaisissa odottaminen tuolloin turhauttavaa, kertoo Ely-keskuksen telematiikka-asiantuntija Reijo Virta.

Matkanteko kantatie 63:lla yöaikaan sujuvoituu muutoksen myötä.  Liikennevalot sammutetaan yöaikaan arkisin kello 23 ja aamu kuuden välisenä aikana sekä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kello kahden ja kuuden välisenä aikana.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.