Muistoseurat -komedia vetää yleisöä elokuvateatteriin

Julkaistu:

Aihe:

Järvilakeuden kansalaisopiston tuottama Muistoseurat -komedia on saanut hyvän vastaanoton. Muistoseurat-elokuvan maailman ensi-ilta oli Kauhavalla Y-kinossa 29. joulukuuta. Elokuva tulee levitykseen ainakin lähialueen elokuvateattereihin.  

Elokuva on kuvattu Kauhavalla ja lähialueella, ja toteutettu kokonaan paikallisin voimin, tekijät ovat Järviseudun ja Härmänmaan alueilta.  Käsikirjoituksen on tehnyt opiston rehtori, kirjailija Leea Keto ja elokuvan ohjaaja on Katja Kujala. Kuvauksesta ja leikkauksesta on vastannut Pekka Pohjoispää ja musiikin on Esa Rintamäen.

Rooleissa ovat Tuija Ahola, Teemu Hakala, Eero Kankaansyrjä, Maaria Koivula-Talkkari, Mari-Elina Kottari, Jarmo Kumpula, Tuula Kuoppala, Jouko Mäkinen, Raimo Peltola, Elias Vainionpää, Seppo Väkeväinen ja Helmi-koira.

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat Kauhavalle, kuntaliitoksen jälkeiseen aikaan, vuoteen 2009. Edellisenä vuonna kuolleen Anteron haaveena oli ollut matkata Kauhavan juhannusjuhlille limusiinilla. Lähiomaiset ja ystävät päättivät toteuttaa Anteron toiveen jälkikäteen, mutta matkaan tulee monenlaisia mutkia, jotka tuovat aiheeseen komediallisia piirteitä. Huumori on parasta, kun pystyy nauramaan itselleen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.