Yleisötreenit avasivat Vedon kauden

Yleisö pääsi seuraamaan pesisjoukkueen harjoituksia lämmittelystä alkaen.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Harjoitusten aluksi harjoitusringissä olevat pelaajat esiteltiin yleisölle. Pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki kertoi joukkueen harjoitelleen uuteen kauteen tähän saakka poikkeuksellisen vähän yhdessä. Syinä tähän ovat useat loukkaantumiset, joita on paranneltu, samoin se, että joukkueeseen on tullut edelliskauteen verrattuna todella vähän muutoksia. Harjoituksia on tehty pienissä porukoissa.

-Joukkueessa on nyt hyvin virtaa, Kivimäki totesi.

Joukkue on lanseerannut uuden tavoitteen, ottaa tulevasta kaudesta pelillisesti irti kaikki mitä on otettavissa. Yksilö- ja joukkuetasolla se vaatii päivittäin kovaa tekemistä, mutta jos tavoitteeseen päästään, tulee kaudesta hyvä ja menestyksekäs. Viime kauden osalta voitosta huolimatta jäi paljon pelillistä parannettavaa.

Avoimet yleisöharjoitukset loppiaisena aamupäivällä ovat Vimpelissä muodostuneet perinteeksi. Niitä on järjestetty noin 15 vuoden ajan. Yleisöä harjoituksia katsomassa käy 150-300. Osa faneista on paikalla pari tuntia, toiset käyvät kurkkaamassa treenejä oman aikataulunsa mukaan. Lehterit täyttyivät tänäänkin. Tapahtuma kuuluu monen Veto-fanin loppiaiseen.

-Kyllä tätä on odotettu, totesi Anne-Mari Leväniemi.

-Syksystä on jo pitkä aika. Pitää päästä tunnelmaan, naurahti Johanna Isoketo.

-Tämä on tavallaan kauden avaus.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.