Kvanternio-ryhmän näyttely Kaari-galleriassa

Kauhava on saanut uuden taidegalleriatilan pääkirjaston sekä puukko- ja tekstiilimuseon yhteyteen.

Kaari-gallerian avasi Tuija Palojärven Avaus-näyttely joulukuun alussa.  Vuoden 2018 aloitti Kvanternio-ryhmän näyttely. Ryhmän näyttelyssä on Haje Holmströmin, Jarmo Itäniemen, Tuija Palojärven ja Erkki Pellikan töitä.

Kaari-gallerian näyttelyt vaihtuvat neljän viikon välein. Helmikuussa näyttelytilaan tulee jAPEin eli Jarmo Itäniemen näyttely, maaliskuussa esillä on Heleena Lönnrothin töitä, huhtikuussa Ville Hautaluoman töitä. Kesä- ja heinäkuu on varattu Heikki Hemmingin töille ja syyskuussa esillä on Härmäin kuvataideyhdistyksen töitä.

Galleriassa on tilaa vajaat 60 neliöä. Tilan varauksista vastaa taide- ja kirjastovirkailija Päivi Karjalainen. Kaari-galleria on avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaan.

Jaa juttu: