Kvanternio-ryhmän näyttely Kaari-galleriassa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kauhava on saanut uuden taidegalleriatilan pääkirjaston sekä puukko- ja tekstiilimuseon yhteyteen.

Kaari-gallerian avasi Tuija Palojärven Avaus-näyttely joulukuun alussa.  Vuoden 2018 aloitti Kvanternio-ryhmän näyttely. Ryhmän näyttelyssä on Haje Holmströmin, Jarmo Itäniemen, Tuija Palojärven ja Erkki Pellikan töitä.

Kaari-gallerian näyttelyt vaihtuvat neljän viikon välein. Helmikuussa näyttelytilaan tulee jAPEin eli Jarmo Itäniemen näyttely, maaliskuussa esillä on Heleena Lönnrothin töitä, huhtikuussa Ville Hautaluoman töitä. Kesä- ja heinäkuu on varattu Heikki Hemmingin töille ja syyskuussa esillä on Härmäin kuvataideyhdistyksen töitä.

Galleriassa on tilaa vajaat 60 neliöä. Tilan varauksista vastaa taide- ja kirjastovirkailija Päivi Karjalainen. Kaari-galleria on avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.