Vimpelin Yrittäjät ehdolla vuoden paikallisyhdistykseksi

Vimpelin Yrittäjät on ehdolla Suomen yrittäjien vuoden parhaaksi paikallisyhdistykseksi alle sadan jäsenen sarjassa. Voittaja julkistetaan helmikuun alussa puheenjohtajien neuvottelupäivillä Helsingissä.

Valinnan perusteluissa todetaan, että  Vimpelin Yrittäjät on uudistanut määrätietoisesti ja strategisesti toimintaansa avoimemmaksi ja näkyvämmäksi yrittäjille ja kuntalaisille. Facebook ja videot on otettu tiiviiksi osaksi viestintää. Pitkäjänteinen työ näkyy jäsenmäärän kasvuna ja uusina luottamushenkilöinä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.