Antti Asuinmaasta Kunnon kuntalainen

Julkaistu:

Aihe:

Elämänlaatulautakunta palkitsi kortesjärveläisen Antti Asuinmaan Kauhavan kunnon kuntalaisena 2017. Asuinmaa palkittiin myös Kortesjärven Järvi-Veikkojen seuratoimijana.

Kortesjärven Järvi-Veikkojen palkitsemistilaisuudessa Antti Asuinmaa palkittiin erikoispalkinnolla jalkapallotoiminnasta.

KJ-V:n kauden päätös- ja palkitsemistilaisuudessa seuran puheenjohtaja Jouni Mattila onnitteli palkittuja ja antoi tunnustusta aktiiviseille vetäjille sekä ahkerille vanhemmille ja huoltajille.

KJ-V:n eri jaostot jakoivat kaikkiaan lähes 90 erilaista huomionosoitusta.

Kauhavan elämänlaatulautakunnan myöntämän stipendin saivat lautakunnan päätöksen mukaan muun muassa seuraavat kortesjärveläiset urheilijat Valtteri Koski, crosskart, Anu Hautasaari, soutu, Joni Pirttinen HanMoDo ja Antton Sankelo, suunnistus.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.