Sotakoulun muisto ei unohdu

100 vuotta sitten toiminutta sotakoulua juhlitaan tänään Vimpelissä.

Juhlallisuudet käynnistyivät Pokelassa ja Lukkarinpuistossa sijaitsevilla muistomerkeillä tapahtuneilla seppeleenlaskuilla.

Pääjuhla käynnistyy yhteiskoulun auditoriossa kello 14. Juhlapuhujaksi saapuu puolustusministeri Jussi Niinistö. Sitä ennen on tarjolla juhlakahvit sekä mahdollisuus tutustua valokuvanäyttelyyn ja tavata kirjailija Antti Tuuri kertomassa kirjastaan Tammikuu 1918.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.