Päivi Anttikoski valtioneuvoston viestintäjohtajaksi

Päivi Anttikoski puhui maaliskuussa Evijärven juhlavaltuustossa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tehtävä on määräaikainen ja kestää vuoden 2022 loppuun.

Osastopäällikön arvonimi on viestintäjohtaja. Viestintäjohtajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa hallituksen viestintää sekä koordinoida ja kehittää ministeriöiden ulkoista viestintää. Lisäksi viestintäjohtaja vastaa valtioneuvoston strategisen viestinnän toteutuksesta pääministerin erikseen määräämissä tilanteissa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.