• Hyviä tekoja tehdään jatkuvasti, mutta niitä ei kehdata tai muisteta ilmoittaa kampanjaan, arvelee idean äiti.

Paras teko palkitaan

100 hyvää tekoa Vimpelissä -kampanja käynnistyi kevään ja kesän aikana iloisesti, mutta hyviä tekoja kaivataan vielä. Pontimeksi tavoitteen saavuttamiseen kilpailuidean keksijä lupaa palkinnon parhaan, mieleenpainuvimman teon tekijälle.

Raati valitsee voittajan, kun sata hyvää tekoa on koossa, tai vuoden lopussa, jos tekoja kertyy yli sadan.

Hän kannustaakin ihmisiä ilmiantamaan omat tai naapurinsa toimet, jotka ”hyödyttävät vimpeliläisiä, tuovat iloa ja lisäävät viihtyisyyttä ympärillemme sekä tuottavat mielihyvää sekä hyvän teon tekijälle itselleen, että niille, jotka ovat hyvän teon kohteena”. Sellaisia voivat olla toisen ilahduttaminen, esimerkiksi kukkalahjoitus ystävälle, talkooapu tai vaikkapa sankarihautojen siistiminen.

Toteutuneet teot lähetetään sähköpostitse tai kirjeellä Vimpelin kuntaan, ja ne julkaistaan kunnan kotisivulla.

–Toiveissa olisi, että jokin hyvä teko jäisi ilmiönä elämään vuodesta toiseen.

Jaa juttu: