Paras teko palkitaan

Hyviä tekoja tehdään jatkuvasti, mutta niitä ei kehdata tai muisteta ilmoittaa kampanjaan, arvelee idean äiti.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Raati valitsee voittajan, kun sata hyvää tekoa on koossa, tai vuoden lopussa, jos tekoja kertyy yli sadan.

Hän kannustaakin ihmisiä ilmiantamaan omat tai naapurinsa toimet, jotka ”hyödyttävät vimpeliläisiä, tuovat iloa ja lisäävät viihtyisyyttä ympärillemme sekä tuottavat mielihyvää sekä hyvän teon tekijälle itselleen, että niille, jotka ovat hyvän teon kohteena”. Sellaisia voivat olla toisen ilahduttaminen, esimerkiksi kukkalahjoitus ystävälle, talkooapu tai vaikkapa sankarihautojen siistiminen.

Mainos

Toteutuneet teot lähetetään sähköpostitse tai kirjeellä Vimpelin kuntaan, ja ne julkaistaan kunnan kotisivulla.

–Toiveissa olisi, että jokin hyvä teko jäisi ilmiönä elämään vuodesta toiseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.