Laukkonen jatkaa Kortesjärven kokoomuksen johdossa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Varapuheenjohtajaksi valittiin Niina Mannismäki. Yhdistyksen hallituksen jäseniksi tulivat Timo Hanhikoski, Mauno Kari, Inka Palojärvi ja Risto Pirttinen.

Kortesjärven Kokoomus hyväksyi kokouksessaan toimintasuunnitelman vuodelle 2018. Yhdistys toimii ensi vuoden presidentinvaaleissa Sauli Niinistön valitsijayhdistyksen tukena ja hakee ehdokkaita syksyllä pidettäviin seurakuntavaaleihin. Kokoomuksen Kauhavan kunnallisjärjestön kokouksissa yhdistystä edustaa puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.