Vedon taistelu ei riittänyt

Vedon parhaana palkittiin Pachis Roberts.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Ottelun alkupuoli meni Hongan hienoisessa johdossa. Puoliajan jälkeen tilanne oli 40-46. Honka heitteli koreja sujuvasti ja Veto pääsi kintereille viimeisellä jaksolla. Se kiri lähes 20 pisteen eron jo kolmeen pisteeseen, kunnes Honka sai ratkaistua pelin itselleen.

Noora Järvikangas kannusti joukkuetta vaihtopenkiltä. Vedon riveissä nähtiin pitkän tauon jälkeen Riikka Kujala, joka toi etenkin puolustuspeliin varmuutta. Vedon parhaana palkittiin tupla-tuplat tehnyt Pachiyaanna Roberts, joka tehtaili 21 pistettä.

364 hengen yleisö kannusti raivoisasti kotijoukkuetta. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.