Sotekeskusselvitystä jatketaan

Julkaistu:

Aihe:

Kauhavan kaupunginvaltuusto varaa ensi vuoden talousarvioon määrärahan sotekeskusselvitystyön jatkamiseen.

Hankesuunnitelma sekä rahoitus- ja rakentamisratkaisu tuodaan valtuuston käsittelyyn ja hyväksyttäväksi kesäkuuhun 2018 mennessä. Hyvinvointikeskuksen rahoittaa ja rakennuttaa sijoittaja eikä se tule kaupungin taseeseen.

Kokonaissuunnitelmasta ja tilojen vuokrauksesta neuvotellaan Etelä-Pohjanmaan maakunnan väliaikaisen toimielimen (VATE) kanssa.  Ennen sote- ja maakuntalainsäädännön voimaantuloa juridiset päätökset tekee Etelä-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.