Kortesjärven Järvi-Veikkojen hiihtojaosto järjestää hiihtopukujen paljastustilaisuuden

Julkaistu:

Aihe:

Hiihtäjät ja yhteistyökumppanit kohtaavat hiihtopukujen paljastustilaisuudessa Kitkan hiihtomajalla (Kitkantie 60, Kortesjärvi) keskiviikkona 29. marraskuuta 2017 kello 18.30. Tilaisuus alkaa ulkona hiihtäjien kulkueella. Tämän jälkeen ovat vuorossa hiihtojaoston edustajien sekä yhteistyökumppanin puheenvuorot.

Mainos

Kortesjärven Järvi-Veikkojen hiihtojaosto on vahva junioriurheilun edelläkävijä. Seurassa harrastaa nelisenkymmentä 5–18-vuotiasta hiihtäjää uuden Kauhavan alueelta. Valmentajat Elina Huhdankoski ja Neea Rintala järjestävät harjoituksia ympäri vuoden: talvella hiihdetään, lumettomana aikana harjoitellaan rullasuksilla tai monipuolisesti maastossa liikkuen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.