Kortesjärven Järvi-Veikkojen hiihtojaosto järjestää hiihtopukujen paljastustilaisuuden

Kortesjärven Järvi-Veikkojen hiihtojaosto on solminut kuluneen vuoden aikana yhteensä 20 yhteistyösopimusta. Osa yhteistyökumppaneista on ostanut mainospaikan uusista hiihtopuvuista. 

Hiihtäjät ja yhteistyökumppanit kohtaavat hiihtopukujen paljastustilaisuudessa Kitkan hiihtomajalla (Kitkantie 60, Kortesjärvi) keskiviikkona 29. marraskuuta 2017 kello 18.30. Tilaisuus alkaa ulkona hiihtäjien kulkueella. Tämän jälkeen ovat vuorossa hiihtojaoston edustajien sekä yhteistyökumppanin puheenvuorot.

Kortesjärven Järvi-Veikkojen hiihtojaosto on vahva junioriurheilun edelläkävijä. Seurassa harrastaa nelisenkymmentä 5–18-vuotiasta hiihtäjää uuden Kauhavan alueelta. Valmentajat Elina Huhdankoski ja Neea Rintala järjestävät harjoituksia ympäri vuoden: talvella hiihdetään, lumettomana aikana harjoitellaan rullasuksilla tai monipuolisesti maastossa liikkuen.

Jaa juttu: