Vimpeli jatkaa 22,25 prosentin tuloverotuksella

Vimpelin kunnanvaltuusto päätti keskustelutta, että kuntalaisia verotetaan ensi vuonna 22,25 prosentin tuloverolla.

Vt. Kunnanjohtaja Seija Kinnunen kertoi, että ensi vuoden talousarviossa ei ole kovin paljon liikkumavaraa.

Yleinen kiinteistövero hyväksyttiin kunnanhallituksen esityksen mukaisesti 1,10 prosenttiin, vakituisten asuinrakennusten 0,65, muiden kuin vakituisten asuinrakennusten 1,30, rakentamattomien tonttien 3,0 ja yleishyödyllisten yhteisöjen 0,0 prosenttiin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.