Kortesjärven SEO menestyi toto-pisteiden kilpailussa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärven SEO:n toto-piste on lunastanut paikkansa pelaajien suosiossa. Raviväki kokoontuu viikoittain tekemään porukkapelejä ja jättämään omia pelilappujaan pelipisteelle.

Veikkaus järjesti loka-marraskuussa kilpailun, jossa seurattiin toto-pelaamisen aktiivisuutta. Kilpailuaika oli neljä viikkoa. Pelipaikat kilpailivat kahdessa sarjassa. Ensimmäisessä sarjassa kisasivat R-kioskit ja toisessa sarjassa muut pienemmät pelipaikat. Hypermarkettien pelipaikat olivat kilpailun ulkopuolella.

SEO Kortesjärven toto-piste sijoittui 2. sarjassa toiseksi.  

– Kiitokseksi hyvästä menestyksestä Veikkaus järjestää yleisökahvituksen Kortesjärven SEO:lla 22. marraskuuta, kertoo aluemyyntipäällikkö Kimmo Kärkkäinen Veikkauksesta.

Kärkkäinen toteaa, että SEO:lla peleihin on saatu mukavaa porukkahenkeä ja aktiivinen tekeminen on tuonut oppia myyntiin.

Palkinnoksi pelipaikan myyntihenkilö pääsee seuraamaan Ranskaan suurinta Prix d’Amérique -ravikilpailua.  Vincennesin raviradalla Pariisissa tammikuun viimeisenä sunnuntaina ajettavia raveja pidetään eräänlaisena ravien maailmanmestaruuskilpailuna.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.