Alajärvelle odotettavissa miinusmerkkisiä vuosia

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Eniten taloutta painavat meneillään olevat sekä tulevat investoinnit, jotka lisäävät lainamäärää. Verotuloissa on odotettavissa pientä piristymistä, mutta valtionosuudet tulevat pienenemään 2,6 prosentilla. Hallintokuntien odotetaan pysyvän tiukasti menoraameissaan. Kaupungin menorakenteista odotetaan löytyvän vielä kirittävää vuodelle 2019. Työtä tehdään, jotta tulevaisuuden vaatimat investoinnit saadaan toteutettua lähivuosina.

Mainos

Uutta lainaa otetaan 9,5 miljoonaa euroa. Lainamäärä per asukas on ensi vuonna 2 765 ja sitä seuraavana 3 474 euroa. Ensi vuonna valmistuvat kehitysvammaisten asumisyksikkö ja terveyskeskuksen saneeraus. Vuonna 2019 valmistuu monitoimihalli. Suunnitelmavuosien 2019−2020 uutena investointikohteena on uuden paloaseman rakentamisen aloittaminen. Sen kustannusarvio on 2,8 miljoonaa euroa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.