Suuri tonttipäivä lauantaina Lappajärvellä

Julkaistu:

Aihe:

Kunta tarjoaa omistamistaan asuntotonteista puhdasta rahaa takaisin. Edellytyksenä on, että rakennus on hyväksytysti valmis kahden vuoden sisällä. Kunta palauttaa takaisin alle 10 000 euroa maksavista tonteista koko summan, ja kalliimmista tonteista 10 000 euroa tai 30 prosenttia. Tarjous on voimassa tonttipäivästä ensi vuoden tammikuun loppuun.

Paikalla on talovalmistajista Kastelli, Finnlamelli ja Maahonka. Rahoittajista paikalla on Lappajärven Osuuspankki sekä Lappajärven Osuuskauppa. Tonttipäivänä Kivitipussa on tarjolla myös yksityisiä tontteja.

Monet kesämökkiläiset haluavat tänä päivänä muuttaa kesäasuntonsa vakituiseksi asunnoksi. Tästäkin tietoa saa tonttipäivässä.

Tonttikauppa voidaan tehdä hetikin tonttipäivänä. Elinkeinoasiamies Pauli Kankaanpään mukaan rakentamista harkitsevien kannattaa nyt tulla kauempaakin tonttikaupoille. Tarjous on ainutlaatuinen. Rahaa tulee takaisin silloin kun rakentaja sitä eniten tarvitsee. Iltalehden lukijakilpailussa Lappajärvi äänestettiin Suomen kauneimmaksi järveksi.

Kunta tarjoaa jokaiselle yhteystietonsa jättäneelle lounaan Kivitipussa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.