JPK lähti tauolle kaksijakoisin miettein

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vaikka peli päättyi selvin numeroin järviseutulaisten hyväksi, ei ottelun jälkeen nähty varauksettoman iloisia ilmeitä.

–Peli oli aika hirveää, totesi valmentaja  Juha Tynkkynen.

–Kiekko sokaisee, vaikka onkin musta. Pitäisi laittaa kaikille nelipistevyöt, ettei aleta leijumaan.

Tällä Tynkkynen viittasi salama-alkuun, jossa JPK teki kaksi maalia. Sen jälkeen peli muuttui Tynkkysen kuvailun mukaan liisterissä menoksi. Vierasjoukkue pystyi tekemään kaksi alivoimamaalia.

Mainos

-Oman pelaamisen identiteetti on hukassa, hidastempoisen vastustajan kanssa aletaan hidastella, annetaan toisen osapuolen määrätä tahti.

Joukkue on kapteeni Kyösti Viinamäen mukaan nopeajalkainen ja harjoituksissa peli kulkee hyvin. Haasteena on pystyä siirtämään sama intensiteetti peleihin 60 minuutin ajan.

JPK on kyennyt selättämään kauden alun kaikki vastustajansa. Seuraava peli joukkueella on 18. marraskuuta Karstulan Kivaa vastaan. Ennen sitä oman pelaamisen identiteettiä täytyy vahvistaa, jotta lohkon loputkin joukkueet kyetään luistelemaan nurin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.