Tikashuoneelle rakennusperintökilpailun kunniakirja

Kortesjärvellä sijaitsevalle tikashuoneelle on myönnetty kunniakirja rakennusperintökilpailun palkintojenjakotilaisuudessa. Rakennusperintökilpailun järjestää Etelä-Pohjanmaan kotiseutumuseon rakennusperintötyöryhmä.

Kilpailussa laatta myönnettiin Peräseinäjoella sijaitsevalle Yli-Kannon tilalle. Kunniakirjan sai tikashuoneen lisäksi Alavuden asemalla sijaitseva Morsiuskartano.

Rakennusperintökilpailulla rakennusperintötyöryhmä haluaa herättää kiinnostusta vanhaa rakennuskulttuuria kohtaa, lisätä sen arvostusta sekä nostaa esiin hyvin säilyneitä, perinteisillä tavoilla ja materiaaleilla korjattuja rakennuksia. Rakennusperintökilpailu järjestettiin jo 11. kerran.

Tikashuoneen kunniakirjan vastaanottivat Kortesjärvi-Seura ry:n edustajat.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.