Kyläyhdistyksen laavu vihittiin käyttöön

Kuva: Paavo Sadeharju

Julkaistu:

Aihe:

Laavun vihkiäisiä vietettiin syyskuun 30. päivä pilvisissä tunnelmissa. Paikalla oli viitisenkymmentä juhlavierasta.

Vihkiäistilaisuudessa kyläyhdistyksen pitkäaikainen puheenjohtaja Paavo Sadeharju leikkasi punaisen nauhan kello 12 ja piti tervetulopuheen. Veli Saarinen ja Esa Pitkäkangas soittivat ikivihreitä haitarilla juhlan ajan.

Lue aiheesta lisää viime viikon Järviseudun Sanomista

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.