Aamiaiselta vauhtia yrittäjäkuukauteen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärven yrittäjät, kappeliseurakunta ja helluntaiseurakunta järjestivät yhteistyössä Hyvän Mielen Aamiaisen Kortesjärven seurakuntatalolla 29. syyskuuta.

Lokakuuta vietetään perinteisesti yrittäjäkuukautena, joten Hyvän Mielen Aamiainen oli hyvä startti myös yrittäjäkuukauteen.

Aamiaistilaisuudessa esiintyi Jippu, säestäjänään Anne Mäki. Tilaisuudessa puhui kappalainen Tarja Takala-Luostarinen ja Kortesjärven Helluntaiseurakunnan tervehdyksen toi Markku Pitkäranta.

Kortesjärven Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Annica Hölsömäki oli tyytyväinen aamiaisella kävijöiden määrään, ja mukavasta tapahtumasta on hyvä jatkaa yrittäjäyhdistyksen syyskautta.

–Tulossa ovat syyskokoukset, pikkujoulu ja joulunavaustapahtuma, joka tänä vuonna järjestetään viime vuotiseen tapaan SEO:lla perjantaina 1. joulukuuta. Yrittäjien kirkkopyhä on 3. joulukuuta, kertoi Hölsömäki.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.