Kankaanpäätä esitetään Isokyrön kunnanjohtajaksi

Alajärven kaupungin hallintojohtaja, oikeustieteen maisteri Tero Kankaanpää on Isokyrön kunnanjohtajan valintatoimikunnan esitys uudeksi kunnanjohtajaksi. Kunnanhallitus hyväksyi esityksen kokouksessaan eilen ja valtuusto käsittelee asian 28. syyskuuta.

Isokyrö hakee kunnallishallinnon ja -talouden osaajaa, jolla on  monipuolista elinkeinoelämän tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta toimia muutostilanteissa. Virkaa haki määräaikaan mennessä 11 hakijaa, joista viisi kutsuttiin haastatteluun. Soveltuvuustesteihin valittiin Tero Kankaanpää sekä Jari Iso-Koivisto.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.