Koivisto yhdisti sanat ja kuvat

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Koivisto kirjoittaa runoissaan suurperheen äidin arjesta, luonnosta ja elämän ihmeistä. Iloa ja onnea löytyy yllättävistäkin asioista, mutta myös kaipaus, suru, riittämättömyyden tunne ja väsymys kuuluvat meidän jokaisen elämään.

Koulutukseltaan Sirkka-Liisa Koivisto on koulutukseltaan kätilö-terveydenhoitaja. Hänen ja Kimmo Koiviston perheen kuusi lasta ovat 10-21-vuotiaita. Neljä lapsista asuu vielä kotona. Alkuperäisen koulutuksensa mukaisia töitä Koivisto on tehnyt vain pätkiä sen jälkeen, kun perhe palasi Helsingistä Alajärvelle.  Hän on työskennellyt pitkään perhepäivähoitajana. Rakkaus luontoon näkyy myös hoitolasten arjessa; usein Koivisto vie lapset metsään tai niitylle leikkimään.

Elän luonnosta. Haen sieltä rauhaa ja hiljaisuutta, itseni kanssa olemista. Hankalat asiat ratkeavat luonnon keskellä usein kuin itsekseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.