Salon Tuulia kouluttautui hierojaksi

Julkaistu:

Aihe:

Kortesjärveläisen Tuulia Salon sormissa on taito hieroa. Kouluaikana kaverit pyysivät usein Tuuliaa hieromaan heidän kipeitä hartioitaan.

Nyt Tuulia Salo on virallisesti kouluttautunut hierojaksi. Hän valmistui Kaustisen evankelisen kansanopiston vuoden kestäneeltä hierojakurssilta viime keväänä, ja on perustanut hierontayrityksen; Hieronta Helahoito T. Salo.

 Työtilat hänellä on asuntonsa yhteydessä Läskihalmeen asuntoalueella Kulmatiellä eli lenkin päässä olevassa rivitalossa. Hänellä on myös matkapöytä, joten hierontaa voidaan tehdä myös asiakkaan kotona.

Yläasteen jälkeen Tuulia Salo lähti opiskelemaan rakennusalaa Järviseudun ammatti-instituuttiin, josta valmistui talonrakennuspuolelta 2014.

–Jääräpäisesti lähdin opiskelemaan rakennuspuolelle, astmastani huolimatta, kertoo Tuulia Salo.

Rakennushommia hän teki jo kouluaikanaan ja tekee alan töitä edelleen ja on mukana myös kotitilalla maataloistöissä.

–Tarkoitukseni on kuitenkin tehdä hieronnasta itselleni päätoiminen työ, toteaa Tuulia Salo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.