Veto kellisti Jymyn kahdesti

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Sunnuntain kohtaaminen päättyi Vedon riemuvoittoon kotiutuskisassa. Avausjakson vei Veto 4–2, toisen Jymy 3–4. Supervuorossa edettiin juoksuitta. Kotiutuskisassa Jymy teki yhden juoksun. Omalla sisävuorollaan Veto sai kaksi juoksua. Vedolta kotarissa onnistuivat kaksi ensimmäistä paria eli Janne Mäkelä–Teemu Isoketo ja Henri Puputti–Mikko Kanala. Vedon parhaana palkittiin kolme juoksua lyönyt Perttu Ruuska.

Ottelusta ei puuttunut väriä, hienoja yksilösuorituksia tai kannustustakan. Kuvassa Vedon ykkösvahti Tuomo Lönnmark on juuri saanut vangittua pelipallon räpyläänsä kotipesässä. Jymyn Roope Korhonen oli lyönyt ajolähtötilanteessa kakkosrajanäpyn, jonka perään Vedon lukkari Janne Heimonen oli lähtenyt. Heimonen heitti pallon kotipesään syöksähtäneelle Lönnmarkille. Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen käytti tilanteessa videohaasto-oikeutta, mutta Jymyn juoksutili ei tästä karttunut.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA