Päivätoiminta on mukavaa yhdessäoloa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärvellä Tupasvillassa kokoontuu päivätoimintaryhmä joka kuukauden ensimmäinen tiistai. Parhaimmillaan koolla on ollut 21 henkilöä. Syyskuun kokoontumisessa osallistujia oli yhdeksän.

–Mantela hakoo, ainakin mua, toteaa Kyllikki Autio, tarkoittaen Mantelan Liikenteen kuljetusta päivätoimintaan.

–Minä tuli omalla autolla, mutta talvella sitten kimppakyydillä, toteaa 91-vuotias Ilmi Pellinen.

Päivätoiminnalla on Kortesjärvellä pitkä perinne. Viimeiset seitsemän vuotta päivätoimintaryhmän vetäjänä on toiminut virikeohjaaja Sirkka-Liisa Rajamäki.

Päivätoimintaryhmässä tehdään muistitestejä, lauletaan, voimistelaan ja saatetaan pistää jopa tanssiksi. Myös ehtoollisseuroja pidetään.

Sirkka-Liisa Rajamäki painottaa, että päivätoimintaryhmään tulemista ei tarvitse jännittää. Jokainen saa tulla mukaan sellaisena kuin on.

Lappajärvellä on myös aloitettu päivätoimintaryhmän kokoontumiset. Evijärvellä päivätoimintaryhmä kokoontuu vuorohoito-osastolla ja toiminta on vireää. Kauhavalla ryhmä kokoontuu Helmirannassa perjantaisin. Alahärmässä päivätoimintaa järjestetään yhteistyössä seurakunnan kanssa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.