Navetasta karaokebaariksi

Julkaistu:

Aihe:

Tapanin karaokebaari Kortesjärven Mannisessa on valmis. Kaveribileet on pidetty ja kyläläiset kutusuttu vieraisille.

Lehmät Tarja ja Tapani Roosin tilalta lähtivät vappuna 2013. Tapani Roos kertoo haaveilleensa tällaisen paikan tekemisestä. Ensin piti kuitenkin vähän tuumata. Sitten hän irrotti parret, täytti kuilut ja valoi betonia päälle.

–Tämä on ollut sellaista loivaa laskeutumista eläkkeelle, toteaa Tapani Roos.

Pesuhuone ja saunatilat ovat entisessä navettakeittiössä. Käytävätila lämpiää takkahuoneen takan lämmöllä. Salissa on baaritiski, esiintymistila ja istumapaikat. Ruokintapöydän paikalla on tanssilattia. Rakentamisessa ja sisustamisessa on käytetty kierrätysmateriaalia mahdollisuuksien mukaan.

Karaokebaari ei ole anniskelupaikka, vaan paremminkin kylän yhteinen olohuone, jossa on tarkoitus järjestää erilaisia tapahtumia ja vuokrata tilaa tarvitseville. Tapani Roos harrastaa hanurinsoittoa ja hanuriryhmän harjoituksia tullaan varmaan pitämään myös karaokebaarissa. Tarja Roos on jo varannut tilan Hanna-piirin kokoontumiseen ja Markin kyläseuran kokoukseen.

Välillä lauletaan karaokea.  

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.