Veto rökitti amerikkalaisvieraat

Naisten Korisliiga-kauteen valmistautuva Vimpelin Veto oli tyly emäntä amerikkalaiselle MSG Teamille. Liikuntahallilla pelattu ottelu päättyi riemastuttavaan kotivoittoon koriluvuin 95–63.

Pelaaja-agentti Prescott Mackin (kuvassa) luotsaama joukkue muodostuu amerikkalaispelaajista, jotka haluavat itselleen ammattilaissopimuksen ulkomailla. Mack kehui Vedon joukkuetta ottelun tauottua. Kotijoukkueen tuoreet amerikkalaisvahvistukset Sydney Coffey, Pachis Roberts ja Avyanna Young pelasivat ensimmäistä kertaa uuden, noin parisataapäisen kotiyleisönsä edessä. Vedon korikuningattareksi nousi Young 26 pisteellään.

Ottelun tunnelmista voit lukea keskiviikon Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.