Veto rökitti amerikkalaisvieraat

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pelaaja-agentti Prescott Mackin (kuvassa) luotsaama joukkue muodostuu amerikkalaispelaajista, jotka haluavat itselleen ammattilaissopimuksen ulkomailla. Mack kehui Vedon joukkuetta ottelun tauottua. Kotijoukkueen tuoreet amerikkalaisvahvistukset Sydney Coffey, Pachis Roberts ja Avyanna Young pelasivat ensimmäistä kertaa uuden, noin parisataapäisen kotiyleisönsä edessä. Vedon korikuningattareksi nousi Young 26 pisteellään.

Ottelun tunnelmista voit lukea keskiviikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.