Rpeat haastaa CSGO:ssa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Tällä hetkellä Rpeat-tiimi on yhdistyksen konkreettista toimintaa. Junioritoiminta tulee siinä sivussa. Meillä on remmissä 14 nuorta, mikä on minimimäärä. Suunnitelmissa on järjestää heille ensi vuonna leiri Alajärvellä, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Mikko Kalijärvi.

Mukaan rinkiin haetaan uusia pelaajia Alajärvellä, Soinissa, Vimpelissä, Evijärvellä, Lappajärvellä, Kauhavalla ja Lapualla. eSports ry:n varapuheenjohtajana toimii Tommi Hallila ja sihteerinä Mika Siirilä.

Haastajaliiga on käynnistynyt elokuun lopulla. Seitsemän viikon runkosarjan jälkeen parhaat pelaavat noususta pääsarjaan, taistelemaan Suomen mestaruudesta. Joukkuessa pelaavat lapualainen Aleksanteri Mustajärvi ja pietarsaarelainen Joakim Haga sekä alajärveläiset nuoret, Juho Saukko, Arttu Heikkilä ja Mikko Viitasaari.

Vaikka joukkue on melko uusi, Kalijärvi uskoo sen potentiaaliin.

–Vuoden päästä voidaan haastaa ketä tahansa, esimerkiksi SJK:n Rynnäkköviikset, ja taistella Pohjanmaan herruudesta.

Etelä-Pohjanmaan eSports ry aikoo tuottaa Rpeatin pelit stream-lähetyksenä, jolloin ne olisivat katsottavina ilmaiseksi selostuksen kera.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.