Silta Japaniin jatkuu

Vimpelin ja Alajärven lukiot ovat mukana oppilasvaihdon opetuksen kehittämishankkeessa. Silta Japaniin -hankkeessa järviseutulaislukioiden työpari on tokiolainen Jiyu Gakuen -yksityiskoulu.

Ensi kertaa hankkeen aikana ovat vimpeliläisperheet päässeet isännöimään japanilaisnuoria. Aiemmin hankkeen oppilasvaihdossa olleet japanilaiset ovat asuneet alajärveläisperheissä, mutta vierailleet Vimpelissä. Vierailu on ollut myönteinen kokemus sekä isäntäperheelle että japanilaisnuorelle.

Lue keskiviikkona ilmestyneestä Järviseudun Sanomista Vimpelin lukion jatkajiin kuuluvien opiskelijoiden kirjoittama juttu, johon on haastateltu tokiolaista Tamaki Numaguchia (oik.) ja hänen vimpeliläisen isäntäperheensä tytärtä Taru Timoa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.