Silta Japaniin jatkuu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Ensi kertaa hankkeen aikana ovat vimpeliläisperheet päässeet isännöimään japanilaisnuoria. Aiemmin hankkeen oppilasvaihdossa olleet japanilaiset ovat asuneet alajärveläisperheissä, mutta vierailleet Vimpelissä. Vierailu on ollut myönteinen kokemus sekä isäntäperheelle että japanilaisnuorelle.

Mainos

Lue keskiviikkona ilmestyneestä Järviseudun Sanomista Vimpelin lukion jatkajiin kuuluvien opiskelijoiden kirjoittama juttu, johon on haastateltu tokiolaista Tamaki Numaguchia (oik.) ja hänen vimpeliläisen isäntäperheensä tytärtä Taru Timoa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.