Kuulumisia voi vaihtaa vaikka kävellessä

Julkaistu:

Aihe:

–Kuulumiset voi vaihtaa kahvipöydän sijaan vaikkapa pienen kävelylenkin aikana. Raitis ilma virkistää ja ulkoilulla on tutkittuja terveysvaikutuksia esimerkiksi muistiin, toteaa Heidi Jussinmäki jatkaa.

Jussinmäki ulkoili maanantaina 90 vuotta täyttäneen Vappu Peltoniemen kanssa, joka on tyytyväinen kotihoidon asiakas.

Mainos

–Ensin hoitaja kävi kahdesti päivässä, mutta enää tarvitsee käydä vain kerran, Peltoniemi kertoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.