Paikallislehtisovellus Raitti julkaistiin

Järviseudun Sanomien ja kuuden muun paikallislehden Raitti-kännykkäsovellus on julkaistu. Sen voi ladata Android-älypuhelimille ja Applen kännyköille laitteiden sovelluskaupoista. Raitti on tilaajille tarkoitettu lisäpalvelu

–Kyseessä on suomalaisten paikallislehtien yhteissovellus, johon kootaan sekä toimituksen että paikallisen yhteisön tuottamaa sisältöä. Samaan mobiilipalveluun tuodaan siis kattava määrä lehden ilmestymispaikkakuntien paikallisinformaatiota, kertoo sovelluksen kehittäneen eDocker Digital Publishing Oy:n Jaakko Sipola.

Paikallislehden lukijan näkökulmasta sovelluksen hyödyt kiteytyvät nopeuteen ja kattavuuteen.

–Kaikki paikallinen sisältö on saatavilla puhelimessa missä ja milloin tahansa, Sipola perustelee.

Tämän lisäksi Raitti välittää paikallistason sometapahtumat.

–Mukaan saadaan myös oman alueen yrittäjät etukuponkien muodossa.

Voit ladata Raitin Applen laitteille sovelluskaupasta ja Android-puhelimeen klikkaamalla tästä. Käyttäminen edellyttää voimassaolevaa Järviseudun Sanomien tilausta. Käyttäjätunnus on oma nimesi, salasana lehden osoitelipussa nimen vieressä oleva numerosarja.

Jaa juttu: