Keinotekoisessa ympäristössä ihminen voi pahoin

Petteri Karvinen.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Olemme luonnosta kotoisin, aloittaa luontoalan lehtori Petteri Karvinen esitelmänsä Jamin Kurejoen pisteessä sijaitsevassa työhuoneessaan.

–On nurinkurista ajatella, että luonto tekee meille hyvää, kun todellisuudessa rakennetulla ympäristöllä, jossa asumme, työskentelemme ja elämme, on meihin negatiivinen vaikutus, hän selittää.

Jos kuitenkin tuntuu luontevammalta lähestyä asiaa sen kautta, mitä positiivisia vaikutuksia luonnolliseen elinympäristöön palaamisella on, aiheesta on viime vuosilta runsaasti tutkimuksia. Luonto ei ole Karvisen mielestä ainoastaan kuntosali vaan myös apteekki.

Lue koko juttu Järviseudun Sanomien numerosta 35.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.