Kouvola tasoitti välierät

Kouvolan Pallonlyöjien ja Vimpelin Vedon toinen Superpesiksen välieräkohtaaminen päättyi isäntäjoukkueen 2–0-(4–4, 3–2) -voitonjuhliin ottelussa, jossa joukkueiden välinen ero oli äärimmäisen pieni.

Veto sai salama-alun otteluun ja kiskaisi itsensä kahdesti johtoasemaan: ottelun avausvuorossa tilanteeksi taituroitiin 0–2, kun taas toisen vuoroparin jälkeen vieraat johtivat jo 1–4. Kopla kiri avausjakson tasalukemiin kolmannen tasoittavallaan, eikä Veto pystynyt kahdesta kotiutustilanteesta huolimatta kirkastamaan juoksusaldoaan. Toisella jaksolla Juha Korhonen piti Kouvolaa pystyssä viemällä joukkueensa 3–0-jotoon ja lyömällä lopulta joukkueensa kaikki jakson juoksut. Veto onnistui pääsemään kahdesti juoksun päähän. Sillä oli vielä neljännen tasoittavallaan mahdollisuus tulla tasoihin. Joukkue ei kuitenkaan onnistunut saamaan kahta tarvittavaa juoksua, jotta jakso olisi päättynyt tasalukemiin. Vedon ykköspalkinnon pokkasi kuvan kultakypärä Mikko Kanala.

Joukkueet kohtaavat sunnuntaina Saarikentällä ja tiistaina jälleen Kouvolassa.

Jaa juttu: