Purmojärven koulu muotoutui päiväkodiksi

Juho Toppari.

Julkaistu:

Aihe:

Päiväkoti Sateenkaarentupa muutti juhannusviikon aikana evakkoon Purmojärven lakkautetun alakoulun tiloihin. Päivärinteentien tiloissa on todettu kosteusvaurioita mutta ei kuitenkaan hometta tai mikrobeja. Purmojärvelle jäädään ainakin päivähoidon toimikaudeksi eli 31. heinäkuuta 2018 asti. Nyt päiväkodissa aletaan palata vähitellen loman jälkeiseen arkeen, eikä lapsilla vaikuttanut olevan ainakaan ulkona leikkiessään huolen häivää.

–Kokonaisuudessaan olemme tosi tyytyväisiä väistötiloihin. Ne eivät kuitenkaan ole päiväkodiksi alun perin suunnitellut, minkä takia toiminnallisuus asettaa haasteita, päiväkodin johtaja Merja Ruohomäki kertoo.

Käytännössä vessanpyttyjä on vaihdettu pienemmiksi, ja lasten turvaksi sisälle on rakennettu pleksiseiniä. Pihalta on valvonnan helpottamiseksi poistettu pensaita, ja sitä on aidattu pienemmäksi. Myös leikkivälineet on vaihdettu EU-normien mukaisesti pienemmille lapsille sopiviksi.

Tekninen lautakunta käsittelee kokouksessaan 19. syyskuuta kustannusarvion Päivärinteentien tilojen korjauksesta.

Lisää Sateenkaarentuvan lasten tunnelmia kuvina Järviseudun Sanomien digilehdessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.