Karteeki pois, Kyyhkynen tilalle

Taisto Pahkakangas, Sanna Sironen, Tiina Pahkakangas ja Sinikka Syrjälä.

Julkaistu:

Aihe:

Vuodesta 2008 toiminut Pyyhekauppa & Karteeki siirtyy pois Jääkärintien keskustan liiketilasta. Yritys on brooderannut pyyhkeitä, myynyt ja valmistanut ikkunaverhoja sekä myynyt paikallisten käsityöläisten tuotteita.

–Karteekipuoli loppuu, mutta pyyhkeiden parissa työskentely jatkuu kotona vintillä, yrittäjä Sinikka Syrjälä kertoo.

Tiloissa aloittaa virallisesti syyskuussa evijärveläinen kukka- ja hautauspalvelu Kyyhkynen. Liike on kuitenkin auki jo Finsumäen markkinoilla. Kauppaa pyörittävät aluksi floristi Sanna Sironen sekä Tiina Pahkakangas.

Kyyhkysen Kortesjärven-palveluihin kuuluvat kukkakauppa sekä siihen liittyvät palvelut, kuten suru- ja morsiussidonnat, leikkokukat ja viherkasvit sekä hautauspalvelu ja siihen liittyvät pienoismallit arkuista ja kuvasto.

Järviseudun Sanomien asiamiespiste jatkaa toimintaansa kiinteistössä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.