Järviseutu-säätiön apurahat haettavana

Julkaistu:

Aihe:

Järviseutu-säätiön vuoden 2017 apurahoja voi hakea syyskuun viimeiseen päivään asti. Apurahoja myönnetään Järviseudun henkisen ja taloudellisen kulttuurin vaalimiseen sekä Järviseutua koskevaan tutkimustoimintaan.
Lisäksi haettavana on Järviseudun Sanomien nimikkorahaston apuraha, jonka käyttötarkoituksen tulee olla seudullisesti merkittävä tutkimus- ja yhteistyöhanke tai koko aluetta kattava innovatiivinen kulttuuri- ja kotiseututyö.
Säätiön hallitukselle osoitetut hakemukset tulee toimittaa allekirjoitettuna osoitteella Järviseutu-säätiö, asiamies Satu Toijala-Saari, Voltintie 10 as 3, 62510 KUOPPA-AHO.

 Hakemuslomakkeita saa asiamieheltä ja pdf-tiedostona Järviseudun Sanomien kotisivuilta.
Apurahat jaetaan säätiön nimikkopäivänä, Antinpäivänä, 30. marraskuuta 2017. Apurahoista ilmoitetaan saajille kirjeitse. Lisätietoja 050 4343 486.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.